Registration for this event has been suspended.

Event Details

AmCham China and the U.S. Chamber of Commerce are pleased to announce that the 10th China Business Conference will be held on April 30 - May 1, 2019 in Washington, DC.


The program is one of the leading conferences in the United States dedicated to economic, political, and regulatory developments affecting American business in China. It also provides business executives with unparalleled networking opportunities on China.


This year's conference will provide an excellent opportunity to take stock of the commercial relationship and start charting a path forward. We hope you will join us!


Please check out the official CBC website for more detailed information, including all confirmed speakers, and click hereto register your attendance.



Sponsorship Opportunities Available


Chairman: $20,000

  • 1 seat at the head table: two lunches and keynote dinner
  • 1 full table with branding: two lunches and keynote dinner
  • 8 tickets to the 10th China Business Conference
  • Prominent branding in print and multimedia

President: $15,000

  • 1/2 table with branding: two lunches and keynote dinner
  • 4 tickets to the 10th China Business Conference
  • Branding in print and multimedia

Executive: $10,000

  • 2 tickets to the 10th China Business Conference (preferred seating at meals)
  • Branding in print and multimedia

If you are interested in sponsorship opportunities, please contact the AmCham China Policy Team at policyteam@amchamchina.org.



Note: Please complete your registration on the U.S. Chamber of Commerce website.

Agenda

8 AM

45 mins

Registration and Continental Breakfast

8:45 AM

10 mins

Opening Remarks

9 AM

60 mins

Perspectives on the 70th Anniversary of the PRC: Is the Party Just Getting Started or Coming to an End?

10 AM

30 mins

A Conversation on the U.S., PRC and Global Economies

10:30 AM

15 mins

Coffee Break

10:45 AM

60 mins

The Chinese Economy: A Light at the End of the Tunnel or More Darkness Ahead?

11:45 AM

60 mins

The Washington Corporate Perspective on U.S.-China Relations: Past, Present and Future

1 PM

60 mins

Lunch: The Future of Technology and Cooperation with China

2:15 PM

60 mins

Doing Business with China: The Perspectives of China-Based CEOs of Leading Foreign Companies

3:15 PM

60 mins

The Future of Global Supply Chains in an Era of Uncertainty

4:15 PM

15 mins

Coffee Break

4:30 PM

60 mins

Chinese Innovation and Industrial Policies: Strengths, Weaknesses and Implications for Foreign Companies

5:30 PM

60 mins

Reception

6:30 PM

8:30 PM

Gala Dinner

9 AM

60 mins

Assessing the Deal: Who Won and Where Do We Go From Here?

10 AM

60 mins

National Security vs. Commercial Opportunity: What Kind of Relationship will the U.S. and China Have in 10 Years

11 AM

15 mins

Coffee Break

11:15 AM

60 mins

When the Elephants Rumble: Global Perspectives on China, U.S.-China Relations, and the Future of the WTO

12:30 PM

1:45 PM

Lunch: Congressional Perspectives on U.S.-China Relations
Menu