This is a past event. Registration is closed. View other AmCham China events.

Event Details

*This event will in CHINESE only , and onsite payment will NOT be accepted.


Please join us for the Chinese Government Affairs Committee (CGAC)'s 2019 Strategic Planning Meeting and Spring Festival Luncheon on January 25 (Friday), 9:00-1:30 PM.


Every year, CGAC will hold a strategic planning meeting to discuss our plans for the next year. In 2019, CGAC will continually provide value-added information, networking, and skill-enhancing services to all our members. Therefore, we welcome you join this meeting, and discuss the following topics:


1. Are last year's focuses still relevant to your company in 2019?

  • If not, please provide your list of topics that CGAC should work on this year, and please limited to 5.
  • Based on your proposed focuses this year, what events/activities do you want CGAC/AmCham China GA team to organize?

2. What are your key stakeholders within the Chinese governments? Please rank.



3. How do you want AmCham to advocate for you?

  • Which current tool kits from the chamber do you find most useful? Such as White Paper, Business Climate Survey, meetings with government officials, BIO trips, and Annual Appreciation Dinner?
  • Do you have any new ideas apart from the current tool kits for lobby?

4. Which provinces/cities in China do you want to visit in 2019 to explore business opportunities or engage with local governments? Please limited to 3 and provide your reasons.


This is a event for all cardholding members and employees from CGAC member companies. For registration, please register online by 4PM, Jan 24th .


For activities/events that CGAC organized in 2018, please see from the below attachment for your reference.

Documents

Agenda

9 AM

30 mins

Registration

9:30 AM

10 mins

Opening Remarks by Zhou Bing, Chair of CGAC

9:40 AM

30 mins

Group Discussion

10:10 AM

30 mins

Presentation

10:40 AM

50 mins

Discussion

11:30 AM

30 mins

GA Conference and Conclusions

12 PM

1:30 PM

Luncheon

Tickets

AmCham China Member
RMB 300
Menu