此活动已结束,注册已经关闭。中国美国商会中查看更多活动.

活动详情

The China Business Conference is one of the leading conferences in the United States dedicated to economic, political, and regulatory developments affecting American business in China.

It also provides business executives with unparalleled networking opportunities on China, including with the leadership of the American Chamber of Commerce in China and the American Chamber of Commerce in Shanghai, senior U.S. policymakers, thought leaders, and other executives managing business with China.

Sponsorship Opportunities Available

Chairman: $20,000
  • 1 seat at the head table: two lunches and keynote dinner
  • 1 full table with branding: two lunches and keynote dinner
  • 8 tickets to the 9th China Business Conference
  • Prominent branding in print and multimedia

President: $15,000
  • 1/2 table with branding: two lunches and keynote dinner
  • 4 tickets to the 9th China Business Conference
  • Branding in print and multimedia

Executive: $10,000
  • 2 tickets to the 9th China Business Conference (preferred seating at meals)
  • Branding in print and multimedia

If you are interested in sponsorship opportunities, please contact Michael Stewart at mstewart@amchamchina.org.

Please check out the CBC website for more detailed information.
Note: Please complete your registration on the U.S. Chamber of Commerce website.

活动日程

08:00

30 分钟

Registration and Continental Breakfast

08:30

15 分钟

Opening Remarks

08:45

90 分钟

China’s Alternative Economic Model: Will the State Take China to Commanding Heights?

10:15

75 分钟

Getting into Your Business: The Party’s Role in the Chinese Economy

11:30

60 分钟

Views from On the Ground: AmCham / EU Business Climate Surveys

12:30

75 分钟

Luncheon and Keynote

14:00

60 分钟

China’s Health and Demographics: Implications for Business

15:30

60 分钟

Innovation with Chinese Characteristics: How Chinese Companies Are Transforming the Global Playing Field

16:45

60 分钟

The Future of Chinese Overseas Foreign Direct Investment

17:45

45 分钟

Reception

18:30

20:30

Dinner and Keynote

08:30

30 分钟

Continental Breakfast

09:00

75 分钟

Trump’s China Strategy: Results-Oriented Reset or Dead End?

10:15

60 分钟

The Changing Landscape of U.S.-China Relations: National Security as a Driver of Economic and Commercial Frictions

11:15

15 分钟

Coffee Break

11:30

60 分钟

A Shared Approach to Addressing the China Challenge?

12:30

14:00

Luncheon and Keynote
菜单